Mirë se vini në Pastimi Kimik Express

Pastrim KIMIK Express është një aktivitet i ri i krijuar për të ofruar shërbimin më të mirë me çmimet më konkurruese në treg për ju, familjen dhe biznesin tuaj. Në ditës e sotme, kur ritmi i jetës është i shpejtë dhe shoqëria rend pas angazhimeve të shumta profesionale, shërbimi i lavanderisë konsiderohet i domosdoshëm.

Shërbimet tona janë:
• Larje profesionale
• Tharje profesionale
• Hekurosje profesionale

Shërbim marrje dhe shpërndarje në shtëpinë ose biznesin tuaj
Tek Pastrim KIMIK Express  do të gjeni shërbim profesional dhe të shpejtë, në varësi të nevojave tuaja

Detergjentët e gjeneratës së fundit janë efikas edhe në temperatura të ulëta, sigurojnë pastrim të plotë dhe trajtim të butë të teshave. Nuk kanë përmbajtje kimikatesh të forta dhe zbardhues që dëmtojnë rrobat, sigurojnë një larje delikate duke i mbrojtur fibrat dhe ngjyrat. Detergjentët janë miqësorë me ambientin dhe të biodegradueshëm.

Trajtim i veçantë i lëkurave, duke ruajtur ngjyrat dhe materialin, lyerje profesionale.

© Copyright - Pastrimi Kimik Express - Pune
#Pastrimi Kimik Express #Therandë Kosove #Prizren Kosove #pastrim kimik #larje me uje #hekurosje #Larje profesionale #Tharje profesionale #Hekurosje profesionale #hekurosje #shirt #këmisha #pantallona #xhaketë #veshje për dasmë #këmishë #bluzë #bluzë mëndafshi #kravatë #pantallona #xhaketë #xhaketë sportive #pantallona të gjera #veshje #jelek #triko #kostum #pallto leshi #batanije #puplin #perde #mantil i gjatë #setër #komplete #fundi #fustan #vella #bundë e gjatë #bundë e shkurt #jakne dimri #janke e hollë #jakne antillop #patika